IP 54 30 Persoon/de Minieme Poort van de Schommelingsbarrière met Kleinste Installatievoetafdruk

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Vochtigheid 20%-80% Macht Aangepast
Productnaam Tourniquet voor gezichtsherkenning Gewicht Aangepast
Grootte Aangepast Erkenningspercentage 99.9%
Temperatuur -20℃~60℃ Frequentie 50/60Hz
Laat een bericht achter
Productomschrijving
PRODUCTOMSCHRIJVING

IP 54 Schattende Persoon 30 per Minieme Optimale de Barrièrepoort van Stroomrate mallest installation footprint swing


Algemene Beschrijving
WB103 is een automatische gemotoriseerde barrière van de roestvrij staal tubulaire schommeling. SWB103 heeft kleinste installatievoetafdruk terwijl het aanbieden van het breedste openen
ontruiming om grote dozen, karretje, rolstoel, babywandelwagen of gebruiker met grote bagage toe te staan om door met comfort over te gaan. De compacte grootte van de schommelingsbarrière
de hulp om plaats te besparen en kan in smalle plaatsen passen.

Toepassing
SWB103 wordt typisch gebruikt samen met klepbarrière of turnstile als handsteeg voor gehandicapte gebruiker of gebruiker met grote bagage. SWB103 is geschikt voor lichte plichtstoepassing met weinig verkeer.Eigenschappen

 

1) Laag onderhoud
Elimineert de gebruiksgelijkstroom brushless motor de behoefte van veranderende koolborstel die zo het onderhoudswerk vermindert.

 

2) Betere nauwkeurigheid
De intelligente controleraad met auto kalibreert dat nauwkeurigere lezing verstrekt om het openen en het sluiten te verzekeren van poort bij dezelfde positie in al tijd.

 

3) Het aangepaste openen
Steun tweerichtings en breedste 900mm die openen. De poortlengte kan gemakkelijk worden aangepast om plaatsvereiste te passen. Auto het gesynchroniseerde openen wanneer 2 schommelingsbarrières voor dezelfde passage worden geïnstalleerd. Zowel zal de partij tegelijkertijd openen als zal sluiten. Het mechanisme van de poortmotor is zelfslot bij open en dichte positie.

 

4) Noodsituatieterugwinning
Tijdens stroomuitval, zal de schommelingsbarrière automatisch openstellen om vrije toegang te verlenen. Wanneer de macht hervat, slinger barrière automatisch zal sluiten terug naar het niveau van de samenvattingsveiligheid. In het geval van noodsituatie zoals brandalarm, slinger barrière kan automatisch worden teweeggebracht permanent openen om snelle evacuatie toe te staan tot het brandalarm hervatte.

5) Gemakkelijke integratie
Kan met toegangsbeheersysteem integreren.

  • Trekker door droog contact te openen. De automatische dichte rug na autotijdopnemer verstreek. De vertragingstijd kan op het controlebord van de schommelingsbarrière worden geprogrammeerd.
  • Trekker door droog contact (NC) te openen en door droog (NO) te sluiten contact. Deze toegestane toegangsbeheerlezer om schommelingsbarrière het openen en sluitingstijd te controleren.

6) Meer veiligheid
Het facultatieve traliewerk met de straal van veiligheidsirl kan aan autoomgekeerde de poort worden toegevoegd op het ontdekken van hindernis op de passagemanier. Deze manier wordt de poort omgekeerd vóór zelfs het raken van gebruiker die nog op de passagemanier is. Meer veiligheid aan de gebruiker.

 

Ingebouwd Automatisch Rebounce-systeem (ARS) dat grof geweld en rebounce terug naar originele positie zal ontdekken wanneer iemand de deur door kracht als vandalismepoging schopt. Dit zal beschermt deurblad en versnellingsbak tegen het zijn vandalisme door grof geweld.

Technicialspecificaties

 

Beschrijving Parameters
Kabinetsafmeting 168mm (Diameter) x 1050mm (H)
Gewicht Ongeveer 20kg

Standaardpoortlengte

(transparante acryl)

450mm
Kabinetsmateriaal #304 roestvrij staal, 2.0mm
Voeding AC100V~240V, DC24V
Motorvoltage DC24V (brush-less motor)
De inputsignaal van het toegangsapparaat Droog contact
Optimaal stroomtarief persoon 30 per minuut
De hoek van de poortschommeling 90 gr. per kant
Poort openingssnelheid Programmeerbare 0.9~2.8 seconde
Initialiseringstijd 14 seconden
Werkomgeving Binnen/openlucht (met schuilplaats)
Het werk temperatuur -35°C~75°C
Relatieve nederigheid ≤90%, niet condensatie
Machtsclassificatie 30W
IP classificatie IP 54

 

Afmeting