Aangepast 50/60Hz Turnstile van de Gezichtserkenning hoogst Efficiënt Toegangsbeheer

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Vochtigheid 20%-80% Macht Aangepast
Productnaam Tourniquet voor gezichtsherkenning Gewicht Aangepast
Grootte Aangepast Erkenningspercentage 99.9%
Temperatuur -20℃~60℃ Frequentie 50/60Hz
Hoog licht

De Erkenningsturnstile van het Toegangsbeheergezicht

,

50Hz Turnstile van de gezichtserkenning

,

60Hz roestvrij staalturnstile

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productomschrijving:

Turnstile van de gezichtserkenning is een roestvrij staalturnstile systeem met een terminal van de gezichtserkenning wordt, voor veilig, betrouwbaar en hoogst efficiënt toegangsbeheer wordt ontworpen gecombineerd dat. Het is beschikbaar in een verscheidenheid van grootte en vormen zoals turnstile van de schommelingspoort om aan diverse behoeften van de klanten te voldoen. Het kenmerkt frequentie van 50/60Hz, voltage van 110V-220V, erkenningshoek van ±30°, erkenningsafstand van 0.31.5m en gewicht die volgens de vereisten kunnen worden aangepast. Met zijn geavanceerde en verfijnde gezichtserkenningstechnologie, kan Turnstile van de Gezichtserkenning wettige gebruikers met hoge nauwkeurigheid identificeren en machtigen. Het is een ideale oplossing voor hoge veiligheidsgebieden, zoals luchthavens, banken, gevangenissen, en andere openbare ruimten.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Turnstile van de gezichtserkenning
  • Macht: Aangepast
  • Temperatuur: -20℃~60℃
  • Erkenningssnelheid: ≤0.2s
  • Kleur: Zilver
  • Voetveiligheidspoort
  • Turnstile van de schommelingspoort
  • Roestvrij staalturnstiles
 

Technische Parameters:

Parameters Beschrijving
Kleur Zilver
Erkenningsafstand 0.31.5m
Grootte Aangepast
Erkenningstarief 99.9%
Frequentie 50/60Hz
Voltage 110V-220V
Erkenningssnelheid ≤0.2s
Materiaal Roestvrij staal
Temperatuur -20℃~60℃
Gewicht Aangepast
 

Toepassingen:

Turnstile van de gezichtserkenning is een perfecte oplossing voor voetveiligheidsbeheer. Het kan voor brede waaier van scenario's, zoals metroposten, bureaugebouwen, fabrieken, scholen, enz. worden gebruikt. Het kenmerkt een hoog erkenningstarief zelfs 99,9%, en kan met zowel 50/60Hz-macht als aangepaste voeding werken om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. De erkenningshoek van tot ±30° verzekert het mensen van verschillende richtingen kan nauwkeurig identificeren. Turnstile kan in grootte worden aangepast om eender welk milieu te passen. Het is ook uitgerust met een systeem van de het gezichtserkenning van de temperatuurmeting dat kan nauwkeurig de temperatuur van mensen ontdekken die overgaan door, verdere het verbeteren veiligheid.

 

Steun en de Diensten:

Turnstile van de gezichtserkenning Technische ondersteuning en de Diensten

Wij worden toegewijd aan het verlenen van de best mogelijke technische ondersteuning en de dienst voor ons Turnstile van de Gezichtserkenning product. Ons team van ervaren beroeps moet hier u helpen de meesten uit uw product krijgen en verzekeren dat het optimaal uitvoert.

Technische ondersteuning

Wij bieden technische ondersteuning voor ons Turnstile van de Gezichtserkenning product aan. Als u om het even welke vragen hebt of om het even welke kwesties tegenkomt, moet ons team hier helpen. Wij kunnen het oplossen van problemenhulp, raad op best practicen verlenen, en om het even welke technische vragen beantwoorden u kunt hebben.

Software-updates

Wij bieden periodieke software-updates voor ons Turnstile van de Gezichtserkenning product aan. Deze updates worden ontworpen om de prestaties en de veiligheid van het product te verbeteren. Wij adviseren dat u uw product met de recentste software bijgewerkt houdt om optimale prestaties te verzekeren.

Garantie

Ons Turnstile van de Gezichtserkenning product wordt gesteund door de garantie van een fabrikant van één jaar. Tijdens dit keer, zullen wij zullen om het even welke delen of vervangen herstellen die om gebrekkig worden gevonden te zijn. Als u om het even welke kwesties met uw product ervaart, gelieve ons voor hulp te contacteren.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen voor Turnstile van de Gezichtserkenning

Wij nemen grote zorg in de verpakking van en het verschepen van Turnstile van de Gezichtserkenning zodat het veilig bij zijn bestemming aankomt. Ons team van beroeps wordt toegewijd aan het verzekeren van de veilige levering van het product.

Verpakking

Turnstile van de Gezichtserkenning wordt verpakt in een veilige kartondoos die wordt ontworpen om bescherming tegen schok, trilling, en andere externe factoren te bieden die het tijdens doorgang kunnen beïnvloeden. De doos is ook duidelijk met de specificaties van het product om ervoor te zorgen dat het behoorlijk wordt geïdentificeerd.

Het verschepen

Turnstile van de Gezichtserkenning wordt verscheept via de uitdrukkelijke koeriersdienst. Dit zorgt ervoor dat het product snel en veilig aan zijn bestemming wordt geleverd. Het product wordt ook gevolgd door zijn reis zodat om het even welke vertragingen of kwesties kunnen onmiddellijk worden behandeld.