Het Roestvrije staalturnstile 110V-220V van de gezichtserkenning Vochtigheid 20%-80%

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Type Tourniquet Materiaal Roestvrij staal
Erkenningssnelheid ≤0.2s Frequentie 50/60Hz
Voltage 110V-220V Erkenningsafstand 0.31.5m
Vochtigheid 20%-80% Gewicht aangepast
Hoog licht

110V roestvrij staalturnstile

,

220V roestvrij staalturnstile

,

Woonturnstile van de Gezichtserkenning

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productomschrijving:

Turnstile van de gezichtserkenning is een oplossing van de het gezichtserkenning van de temperatuurmeting die veilig toegangsbeheer van snelle, nauwkeurige, en betrouwbare authentificatie voorziet. Het wordt gemaakt van roestvrij staal, verzekerend langdurige en duurzame turnstile. Dit turnstile is uitgerust met een terminal van de gezichtserkenning die een erkenningshoek van ±30°, erkenningsafstand van 0.31.5m, en een erkenningstarief van 99,9% heeft. Het biedt ook aangepaste machtsopties aan om aan verschillende behoeften te voldoen. Met zijn geavanceerde technologie, is het een ideale keus voor veilige toegangsbeheer en temperatuurmeting.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Turnstile van de gezichtserkenning
 • Macht: Aangepast
 • Voltage: 110V-220V
 • Erkenningstarief: 99.9%
 • Temperatuur: -20℃~60℃
 • Eigenschappen: De Terminal van de gezichtserkenning, de Terminal van de het Gezichtserkenning van de Temperatuurmeting
 

Technische Parameters:

Parameters Details
Type Turnstile van de schommelingspoort
Erkenningshoek ±30°
Frequentie 50/60Hz
Materiaal Roestvrij staal
Kleur Zilver
Vochtigheid 20%-80%
Erkenningsafstand 0.31.5m
Erkenningstarief 99.9%
Temperatuurmeting Het Toegangsbeheerterminal van de gezichtserkenning
Temperatuur -20℃~60℃
Voltage 110V-220V
 

Toepassingen:

Turnstile van de gezichtserkenning is een geavanceerde toegangsbeheerterminal die voor temperatuurmeting en gezichtserkenning wordt ontworpen. Met een vochtigheidswaaier van 20%-80%, is het perfect voor zowel binnen als openluchttoepassingen. Turnstile wordt gemaakt van zilveren materiaal en door 110V-220V van voltage met een frequentie van 50/60Hz aangedreven. Met zijn terminal van de gezichtserkenning en toegangsbeheerterminal, is het een grote oplossing voor zowel woon als commerciële toepassingen.

Turnstile van de Gezichtserkenning is ideaal voor organisaties die een veilig toegangsbeheersysteem vereisen. Met zijn geavanceerde technologie van de gezichtserkenning, kan het gemachtigde personeelsleden snel en nauwkeurig identificeren. Het kan ook worden gebruikt om lichaamstemperatuur te meten en potentiële gezondheidsrisico's te ontdekken. Bovendien, kan het ook aan monitor en van het spoorpersoneel beweging in en uit gebouw worden gebruikt. Dit maakt tot het een ideale keus voor organisaties die een veilig toegangsbeheersysteem vereisen.

Turnstile van de Gezichtserkenning is een grote oplossing voor organisaties die veiligheid moeten verzekeren. Het is perfect voor zowel binnen als openluchttoepassingen. Turnstile wordt gemaakt van zilveren materiaal en door 110V-220V van voltage met een frequentie van 50/60Hz aangedreven. Met zijn terminal van de gezichtserkenning en toegangsbeheerterminal, is het een grote oplossing voor zowel woon als commerciële toepassingen.

Turnstile van de Gezichtserkenning is perfect voor ondernemingen die een veilig toegangsbeheersysteem vereisen. Met zijn geavanceerde technologie van de gezichtserkenning, kan het gemachtigde personeelsleden snel en nauwkeurig identificeren. Het kan ook worden gebruikt om lichaamstemperatuur te meten en potentiële gezondheidsrisico's te ontdekken. Bovendien, kan het ook aan monitor en van het spoorpersoneel beweging in en uit gebouw worden gebruikt. Dit maakt tot het een ideale keus voor organisaties die een veilig toegangsbeheersysteem vereisen.

 

Steun en de Diensten:

Turnstile van de gezichtserkenning Technische ondersteuning en de Dienst

Bij Turnstile van de Gezichtserkenning, zijn wij geëngageerd aan het voorzien van klanten van de beste technische ondersteuning en de dienst. Wij begrijpen het belang van de betrouwbare en snelle dienst en streven ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Technische ondersteuning

Ons ervaren technisch team is beschikbaar voor klantenondersteuning tijdens kantooruren. Wij geven gedetailleerde productinformatie, het oplossen van problemenhulp, en de raad van het productgebruik. Bovendien, bieden wij online technische ondersteuning via e-mail en telefoon aan.

De dienst

Wij bieden uitvoerige serviceplannen voor onze klanten aan. Onze serviceplannen omvatten regelmatige onderhoudsinspecties, software-updates, en delenvervangingen. Wij voorzien ook de diensten van de noodsituatiereparatie van een snelle reactietijd.

Garantie

Elke Turnstile van de Gezichtserkenning oplossing komt met een éénjarige garantie. Tijdens de garantieperiode, zullen wij zullen om het even welke gebrekkige delen zonder extra kosten herstellen of vervangen.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen voor Turnstile van de Gezichtserkenning

Turnstile van de gezichtserkenning zal overeenkomstig de volgende richtlijnen worden verpakt en worden verscheept:

 • Het product zal veilig verpakt worden en in een aangewezen beschermend materiaal verscheept.
 • Het product zal via de achtenswaardige koeriersdienst of andere die methode worden verscheept door de klant wordt goedgekeurd.
 • Het product zal met een het volgen aantal worden verscheept.
 • De klant zal worden op de hoogte gebracht wanneer het product wordt verscheept en voorzien van de het volgen informatie.
 • De klant zal voor alle het verschepen kosten verantwoordelijk zijn.