Geautomatiseerd Intelligent LPR-Parkerensysteem, Ce van het de Erkenningssysteem van de ParkeerterreinNummerplaat

Plaats van herkomst China
Merknaam TS
Modelnummer Ts-CPDZ021
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs Negotiable
Verpakking Details Triplexdoos
Levertijd 5-7 werkdagen
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen de reeksen van 2000 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Plaats van Oorsprong Shenzhen China Minimumorde 1 reeks
Prijs Overeen te komen Verpakkingsdetails houten karton
Levertijd 5-7 Werkdagen Betalingsvoorwaarden T/T, Western Union, MoneyGram, D/P, D/A, L/C
Leveringscapaciteit de reeksen van 2000 per maand
Hoog licht

Geautomatiseerd LPR-Parkerensysteem

,

Intelligent LPR-Parkerensysteem

,

De Erkenningssysteem van de ParkeerterreinNummerplaat

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Geautomatiseerd Intelligent Lpr-Parkerensysteem, van het de Poortsysteem van de Parkerenbarrière de Goedkeuring van Ce

 

Het Parkerensysteem van de veiligheidslpr Auto
 
De technologie van de nummerplaaterkenning (Nummerplaaterkenning, LPR) is gebaseerd op de computertechnologie, de technologie van de beeldverwerking, en de verwarde Erkenning, om de kenmerken van het voertuigmodel te bouwen, het kenmerk van de voertuigen, zoals Plaat, model, kleur, enz. te identificeren. Het kan het plaatbeeld uit een beeld automatisch halen, gebruikt het de geavanceerde technologie van de beeldverwerking, kunnen de patroonerkenning en de kunstmatige intelligentie aan de verzamelde beeldeninformatie en de verwerking, het zijn identificeren de nummerplaatgetallen, de letters en de Chinese karakters, en maakt het direct bepaalde erkenningsresultaat, het systeem een werkelijkheid worden.
 
Producthoogtepunten:
 
1.Using ASM als kernbewerker, de berekeningssnelheid is sneller, de ingebouwde hardwarewaakhond, de stabiele verrichting, het lage mislukkingstarief, de steunen online verbetering van hardwareprogramma's, en het geschikte systeemonderhoud.
2.Built-in het algoritme van de nummerplaaterkenning, hoge nauwkeurigheid, de trekker van de steunrol, videotrekker, gemengde trekker.
3.Intelligent beheer en controle, onbeheerd, met de machine van de zelfbedieningsbetaling wordt gecombineerd, centrale betaling, mobiele betaling om een uitvoerige parkerenoplossing te vormen die.
4.The integreert de wegpoort geïntegreerde machine nummerplaaterkenning, wegpoort, voertuigdetector, het vertoningsscherm en stemherinneringen, dat de automatisering en de intelligentie van voertuigtoegangsbeheer realiseren, dat het sneller maakt veiliger, geschikter en aan gebruik.
5.The het chassis is geïntegreerd, eenvoudig, grootmoedig, en gemakkelijk te werken. De resterende functie van de parkeerplaatsvertoning is geïntegreerd bij de ingang, is de functie van het tolscherm geïntegreerd bij de uitgang, zijn het waterdichte mechanisme en de behandeling van de antioxidatieschommeling duurzaam, en het is niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen.
6.Support het off-line beheer, maandelijkse huurauto kan gerealiseerde off-line toegang zijn, kan de tijdelijke auto gerealiseerde off-line last zijn. Wanneer het systeem off-line is, kan het vertoning en stemwerk normaal, en de twee-lijn hoogtepunt LEIDENE vertoning worden gevormd.
Geautomatiseerd Intelligent Lpr-Parkerensysteem, van het de Poortsysteem van de Parkerenbarrière Goedkeuring 0 van Ce
Geautomatiseerd Intelligent Lpr-Parkerensysteem, van het de Poortsysteem van de Parkerenbarrière Goedkeuring 1 van Ce
 
 
 
 

FAQ:


Q1: Hebt u Engels versiesysteem?
A: Ja, kunnen wij Engels versiesysteem verstrekken. Ook kunt u uw eigen systeem ook gebruiken.


Q2: Omvat equipement controleraad?
A: Ja, is het met controleraad. Maar als moet de behoefte ons systeem aan beheer, tot extra de controleraad van het kanaalbeheer opdracht geven.


Q3: Kunnen wij uw toegangsbeheersysteem aan ons systeem aansluiten?
A: Ja, voorzien wij SDK en de Software-ontwikkelingdienst van verbindingshaven.


Q4: Hoe kunnen wij turnstiles/de barrièrepoorten installeren? Is het gemakkelijk?
A: Ja, is het gemakkelijk te installeren, hebben wij de meeste banen alvorens onze producten gedaan te verzenden. U hebt enkel moeilijke situatie nodig de poorten met schroeven, en verbindt voedingkabels en Internet-kabels. Ook verstrekken wij één blad van specifieke handspecificatie in het pakket.


Q5: Wat is de sterkte van uw bedrijf?
A: Wij zijn hoogste fabrikant 3 op turnstile gebied in China. En wij zijn vermeld bedrijf met beroemd merk in China. Wij hebben meer dan 400 werknemers, een R&D-groep met 160 mensen, 15 persoon aangepast team, 18 bureaus, 9 agenten en meer dan 20 verdelers rondom China.


Q6: Hoe gaat het met u de naverkoopdienst?
A: Wij stellen de steun van de leventechnologie online, per e-mail, video, telefoon enz. beschikbaar Wij hebben ingenieur Engels spreken, geschikt om met direct u te communiceren.


Q7. Hoe ongeveer de levertijd?
Normaal hebben wij grondstof in voorraad voor de hete verkoopmodellen van standaardproducten. De regelmatige producten vergen 5-7 werkdagen. De aangepaste producten vergen 15-20 werkdagen.

 

 

 

Co. van de de Controletechnologie van de Shenzhendeur is Intelligent, Ltd (Voorraadcode 832966) een high-tech onderneming op het gebied van intelligent die toegangsbeheer bij wolk de gegevensverwerking wordt gebaseerd, die in Longhua-District, Shenzhen de plaats bepaalde van. Het bedrijf heeft meer dan 400 werknemers, met inbegrip van 200 R&D en technisch personeel. De deur heeft reeds Nationale High-tech Ondernemingscertificatie, Dubbele Zachte Ondernemingscertificatie, Certificatie van het de Kwaliteitssysteem van ISO9000 de Internationale en Ce-Certificatie bereikt. Tussentijd, heeft het bedrijf meer dan 60 uitvindingsoctrooien en nationaal verkregen
softwareauteursrecht met geregistreerd kapitaal van 100,06 miljoen van CNY.
Met volledig - onafhankelijk R&D en de gestandaardiseerde productie & het beheer, hebben Deur grotere platforms verstrekt en de toepassingsmodules zoals de de Kaartdiensten van de Deurwolk, Intelligent Parkerenbeheersysteem, het Intelligente Systeem van de Kanaalpoort, Intelligent Toegangsbeheersysteem, het Intelligente Liftbeheersysteem en Systeem van de Opkomstbezoeker voor vele Industries.In Oktober 2013, Deur lanceerden het eerste platform van de parkeerterreinwolk in China, welke het leiden een nieuwe tendens van de industrieontwikkeling.
In Shenzhen, Shanghai, Peking, Guangzhou, Chengdu en Zhengzhou, heeft de Deur zes gebieden, 38 centra van de verrichtingsdiensten, 400 platforms van de vraagdiensten gevestigd en een dienstennetwerk gebouwd dat omvattend het gehele land. De Producten en de Diensten van Deur Intelligente Controle hebben een intelligente demonstratierol in tientallen duizenden projecten met inbegrip van partij en overheidsorganen, staatsbedrijven, de toneelvlekken van 5A, 3A-de ziekenhuizen, zeer belangrijke universiteiten, luchthaven, hoge snelheidsspoorweg, commerciële centra etc. in meer dan 400 steden door het land gespeeld.
Het bedrijf heeft de titels van „het Beroemde Merk van Shenzhen“, „Kleine en Middelgrote de Innovatieondernemingen van Shenzhen top 100“, „de Veiligheidsondernemingen van China top 100“, „Gouden Ding Award van 2013 Jaarlijkse Expo“, „Geadviseerd Merk van de Derde Bouw van China Smart City“, „het Kredietonderneming van de Provincie van Guangdong contract-Verblijvende“ en „Nationale High-tech Onderneming“ gewonnen. In Juli 2015, landde het bedrijf met succes in de Nieuwe OTC-Markt. Ondertussen, heeft de Deur het eerste aandeel van Platform van de het Parkerenwolk van China het Slimme gewonnen. In 2017 tot 2019, werd de Deur Intelligente Controle onophoudelijk geselecteerd als „Innovatielaag“ nationaal MKB